Agenda

apr
14
za
Weg van Kunst 2018 @ Kampen
apr 14 @ 11:00 – apr 15 @ 17:00

Op 14 en 15 april tijdens het Museum weekend, bruist Kampen want dan is er ‘Weg van Kunst’. Een erg leuke kunstroute in het centrum van mijn mooie woonplaats. Bezoekers kunnen in bijzondere, voornamelijk particuliere woningen hedendaagse kunst bekijken. Ik doe mee met een reeks portretten van mijn zoontje Teun. Op de website van Weg van Kunst kun je de hele kunstroute downloaden.

 Lees hier meer over ‘Weg van Kunst 2018’

jun
2
za
Urban Sketching in Kampen @ De Botermarkt
jun 2 @ 10:00 – 13:00

Urban Sketching in Kampen. Dat is fijn in de zon schetsen op de Botermarkt. Mooie gevels, mensen op de terrasjes en het is Biologische markt. Volop inspiratie.


Van 10:00 tot 12:00 ga ik met mijn tekenspullen aan de slag op de Botermarkt en daarna een lekker kopje soep eten bij de Biologische markt in De Sigaar. Iedereen is welkom om mee te schetsen.

PS: vergeet je eigen tekenspullen niet.

‘Pakje Kunst’ @ Stadsgehoorzaal Kampen
jun 2 @ 16:00 – 17:00

In Kampen komt binnenkort een Pakje Kunst automaat. Hoera! Op 2 juni koopt de burgemeester het eerste pakje om 16:30 in de Stadsgehoorzaal. Spannend, misschien wel een pakje met werk van mij erin. Voor maar 4 euro kun je vanaf dan een origineel kunstwerk kopen gemaakt door één van de vele lokale kunstenaars. 

Wil je meer informatie over Pakje Kunst klik dan hier.

jun
16
za
Uien in de Eenhoorn @ De Eenhoorn
jun 16 @ 10:00 – sep 25 @ 17:00

Vanaf 16 juni tot eind augustus zijn mijn geschilderde uienportretten te bewonderen in De Eenhoorn, Oudestraat 101-103 Kampen.

De slogan van De Eenhoorn is “Verfijnde producten voor liefhebbers”. Normaliter bedoelen ze daar hun koffie, thee, delicatessen en sigaren mee. Deze zomer vallen, in de aanloop naar en tijdens de Kamper ui(t)dagen ook mijn uien hieronder.

Kom genieten!

Meer informatie over De Kamper ui(t)dagen vind je hier en  informatie over De Eenhoorn vind je hier. 

okt
12
vr
Boekpresentatie – Geweldiger dan water, Ad Baas @ De Drvkkery
okt 12 @ 15:30 – 17:00

Op 12 december is de boekpresentatie van het boek ‘Geweldiger dan water’, geschreven door Ad Baas. De afbeeldingen, op de kaft en in het boek, zijn van mijn hand. Tijdens de boekpresentatie zijn de originele aquarellen te zien in De Drvkkery Middelburg.

 

Het boek bestellen kan via de webwinkel van Narratio

nov
17
za
Expositie -Onze Teun- in Museum Huys der Kunsten @ 't Huys der Kunsten
nov 17 2018 @ 15:00 – feb 9 2019 @ 17:00

Op zaterdagmiddag 17 november om 15:00 opent de expositie Onze Teun van Timon Schellingerhout en Gera Baas in de prachtige expositieruimte van Museum Huys der Kunsten. De expositie zal worden geopend Nieke Jansen, fractievoorzitter van GroenLinks Kampen.

Onze Teun is te bezichtigen tot 9 februari, in Museum Huys der Kunsten (Voorstraat 20, Kampen) Iedere vrijdag- en zaterdagmiddag geopend van 13:00-17:00.

Benieuwd naar het werk van Timon Schellingerhout kijk op  www.timonschellingerhout.nl.

Meer over Museum Huys der Kunsten vind je hier.

jan
30
wo
Uiensoep bij Lalaloes @ Lalaloes
jan 30 @ 08:30 – feb 27 @ 17:00

 

In het gezellige Franse eethuisje van Lalaloes staat de komende dagen uiensoep op het menu en aan de muur hangen de geschilderde uien van Gera Baas. 

 

jul
10
wo
Schetsen in De groene Brunneper. @ Voedselpark De Groene Brunneper
jul 10 @ 14:00 – 16:30

Voedselpark De groene Brunneper is een fijne plek om, met je schetsboek in de hand, op ontdekkingstocht in te gaan. Volop mooie bloemen en planten om vast te leggen. Op woensdagmiddag 10 juli is parkwachter Robert aanwezig, hij kan je van alles vertellen over de planten die je natekent. Kom je mee schetsen?

—Schetsen in Kampen.—
Iedereen die van tekenen en/ of schilderen houdt is welkom.
Er wordt geen les gegeven, maar we inspireren elkaar door ons eigen werk. Kom gerust een keertje meedoen en vergeet vooral niet om je eigen materiaal mee te nemen.

PS Als je lid wordt van de facebookgroep ‘Schetsen in Kampen’ blijf je op de hoogte van de komende gratis schetsevenementen.

mrt
16
di
Raamexpositie @ Aukus Art
mrt 16 – apr 16 hele dag

De komende weken hang ik in het raam van Aukus Art. Twijfel niet en loop gerust even langs.

aug
6
vr
Aan de muur bij Lalaloes @ Lalaloes
aug 6 – sep 6 hele dag